KOCAELİ / DİLOVASI - Dilovası Mehmet Zeki Obdan İlkokulu

Dilovası Mehmet Zeki Obdan İlkokulu

Mimar Sinan Mah. 512 Sk. No3 Dilovası / Kocaeli
Vizyon
Her türlü bilimsel gelişmeyi izleyen, eğitim teknolojilerini kullanabilen; verdiği eğitimle çağdaş uygarlık düzeyini yakalayabilecek; kültürel değerleri benimseyebilecek; duygu ve düşüncelerini sanatsal faaliyetlerle ifade edebilecek; demokratik tutum ve davranışları geliştirmeye imkan verebilecek; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; çevreye, insana saygılı; bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmeyi kendine hedef edinmiş; ulaşılan bilgilerin paylaşıldığı; herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı bir merkez haline gelmek.
Misyon
Okulumuzun fiziki imkanlarını öğrencilerin kullanımına etkin bir biçimde sunmak, bu imkanları geliştirmek, bu yolla eğitimi ezbercilikten kurtarmak, öğrencinin sosyal gelişimine ağırlık vermek, yeteneklerini geliştirmesine imkan tanımak, çalışanlar, öğrenciler, veliler ve çevreyle paylaşım-işbirliği-saygı ve dayanışmaya dayalı iletişim geliştirmek, okulun kaliteli eğitim sunan ve çevrenin sosyal-kültürel gelişimine katkıda bulunan bir kurum haline gelmesini sağlamak temel görevimizdir.
Kalorifer-DOĞALGAZ
Ulaşım
İzmit yönünden 300 nolu belediye otobüsleriyle, Gebze yönünden 302 nolu halk otobüsleriyle okulumuza ulaşabilirsiniz.
Dilovası ilçe merkezi.
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.İle olan uzaklığı ise 44 km´dir.